ΠΑΟΚ: «Χυδαία η συλλογιστική του Ολυμπιακού»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Χυδαία η συλλογιστική του Ολυμπιακού»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής τονίζοντας η συλλογιστική των Πειραιωτών είναι αστεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν μία ακόμη ανακοίνωση δίνοντας συνέχεια στο «γαϊτανάκι» που έχει ξεκινήσει μετά τον διορισμό του Κρούζλιακ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής (05/02) στην Τούμπα.

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός απαίτησε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα τονίζοντας πως αν δεν γίνει αυτό θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο , επισημαίνοντας παράλληλα πως με την ανοχή της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού η συμμορία της ΕΠΟ συντηρείται και εξευτελίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αντέδρασε στην ανακοίνωση αυτή λέγοντας πως η συλλογιστική που ακολουθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι χυδαία.

«Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους» ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα