Ολυμπιακός: Έτοιμοι να μπουν αποστολή με το... καλημέρα οι Μπουτούτσι και Κανός

Ολυμπιακός: Έτοιμοι να μπουν αποστολή με το... καλημέρα οι Μπουτούτσι και Κανός

Newsroom
Ολυμπιακός: Έτοιμοι να μπουν αποστολή με το... καλημέρα οι Μπουτούτσι και Κανός

bet365

Η πολύ καλή αγωνιστική ετοιμότητα των Κανός και Μπουτούτσι τους φέρνουν κοντά στην πρώτη τους αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ίσως ακόμη και στην ενδεκάδα.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των δύο παικτών που απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» για τις θέσεις των εξτρέμ ήταν η αγωνιστική τους ετοιμότητα, αφού και οι δύο συμμετείχαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, κι έτσι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής και σωματικής κατάστασης.

Αυτό σε συνδυασμό και με την επιθυμία του Μίτσελ να επανέλθει σ' ένα σχήμα με δύο εξτρέμ, όπως αγωνιζόταν πριν από κείνο με τα τρία δεκάρια που έχει χρησιμοποιήσει φέτος σε αρκετά παιχνίδια μετά την επανενεργοποίηση του Φορτούνη, φέρνει τους Μπουτούτσι και Κανός πολύ κοντά στο να μπουν κατευθείαν στην πρώτη τους αποστολή στο ντέρμπι της Κυριακής (05/02-20:30) με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα».

Μάλιστα, αν ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αποφασίσει να χρησιμοποιήσει απ' αυτό το ματς την διάταξη με τους δύο εξτρέμ συγκεντρώνει πιθανότητες το ενδεχόμενο ένας εκ των δύο εξτρέμ να βρεθεί και στο βασικό σχήμα, πέραν της αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα