Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βατσλίκ η Χάντερσφιλντ

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βατσλίκ η Χάντερσφιλντ

bet365

Και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής της Χάντερσφιλντ είναι ο Τόμας Βατσλίκ ο οποίος αποχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Τόμας Βατσλίκ κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ανακοινώθηκε από τη Χάντερσφιλντ.

Ο Τσέχος πορτιέρο ήταν εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό και ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον αγγλικό σύλλογο να γίνεται η νέα του στέγη.

Μάλιστα ένα από βίντεο που ανέβασε στα social media το κλαμπ ήταν στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου ο διεθνής κίπερ χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League.

Τέλος η μετακίνηση έγινε με ελεύθερη μεταγραφή καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

@Photo credits: Από τα επίσημα social media του Τόμας Βατσλίκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα