Βόλος: «Πρόταση για τον Σιέλη από την Ανδόρα του Πικέ»

Βόλος: «Πρόταση για τον Σιέλη από την Ανδόρα του Πικέ»

Newsroom
Βόλος: «Πρόταση για τον Σιέλη από την Ανδόρα του Πικέ»

bet365

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα «kerkida.net», η Ανδόρα του Πικέ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Χρήστου Σιέλη από τον Βόλο.

Ο 22χρονος Κύπριος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην ομάδα της Μαγνησίας τον περασμένο Γενάρη από την Λέφσκι Σόφιας και υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους το οποίο εκπνέει το φετινό καλοκαίρι, όμως στην συμφωνία είχε συμπεριληφθεί και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κυπριακό δημοσίευμα η Ανδόρα του Ζεράρ Πικέ, που αγωνίζεται στην La Liga 2 στην οποία αγωνίζεται και ο Χρήστος Αλμπάνης, που θα «μονιμοποιηθεί» εκεί σύντομα, κατέθεσε πρόταση στον Βόλο για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της σεζόν και με οψιόν αγοράς.

Η ομάδα της Μαγνησίας είναι αρνητική μέχρι στιγμής στην παραχώρηση του παίκτη, αφού υπολογίζεται κανονικά, ωστόσο δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν.

Ο Χρήστος Σιέλης έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια με την ομάδα της Μαγνησίας ξεπερνώντας τα 1.400 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα