Παναθηναϊκός: Ο φαύλος κύκλος των ατομικών λαθών και των χαμένων ευκαιριών (vids)

Παναθηναϊκός: Ο φαύλος κύκλος των ατομικών λαθών και των χαμένων ευκαιριών (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο φαύλος κύκλος των ατομικών λαθών και των χαμένων ευκαιριών (vids)

bet365

Στις σαράντα ημέρες της κατάρρευσης, ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει, μεταξύ άλλων, πολύ ακριβά τις «γκάφες» των παικτών του και τις σπουδαίες φάσεις που δεν κατέληξαν στο πλεκτό.

Από τις 21 Δεκεμβρίου και την γκέλα στη Νίκαια, ο Παναθηναϊκός μέσα σε σαράντα ημέρες έχασε το προβάδισμα των επτά βαθμών από την ΑΕΚ, «γκρεμίστηκε» από τη κορυφή και παράλληλα τέθηκε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, καθώς αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ. Στο «πράσινο στρατόπεδο» αναζητούν τις αιτίες της αγωνιστικής καθίζησης και ψάχνουν τρόπους για restart πριν χαθεί ο «πόλεμος» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Σε αυτές τις 40 ημέρες της «κατάρρευσης», πάντως, το «τριφύλλι» μεταξύ άλλων παραγόντων στους οποίους έχουμε αναφερθεί στο Gazzetta , πληρώνει πολύ ακριβά τα ατομικά λάθη των παικτών του και τις σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχουν καταλήξει στο πλεκτό των αντιπάλων. Λεπτομέρειες που έκριναν παιχνίδια, βαθμούς και σε σημαντικό βαθμό διαμόρφωσαν την κάκιστη πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο:

Συγκεκριμένα:

  • Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος από το ύψος της μικρής περιοχής σημαδεύει το δοκάρι ενώ ο Σπόραρ σε κενό τέρμα κάνει «τσαφ» και το 2-0 δεν γίνεται ποτέ.
  • Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και με τον πίνακα να δείχνει 0-0 αλλά και τους Κρητικούς να παίζουν με παίκτη λιγότερο και πάλι ο «Τούκου» από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο αθηναϊκό ντέρμπι της Opap Arena ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι επί της ουσίας βάζει αυτογκόλ μετά το παράλληλο γύρισμα του Ορμπελίν Πινέδα και στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης σημαδεύει το δοκάρι από πλάγια θέση.
  • Στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο Γιώργος Βαγιαννίδης κάνει... δώρο το 1-0 στον Μπράντον Τόμας με το απρόσεκτο γύρισμα στον Λοντίγκιν.
  • Στον αγώνα του πρωταθλήματος Χουάνκαρ και Σένκεφελντ μπερδεύονται μεταξύ τους, ο Κωνσταντέλιας κλέβει και από το στήθος του Ρούμπεν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.
  • Στον επαναληπτικό ο Τσέριν πηδάει στον αέρα με το χέρι απλωμένο και από την κεφαλιά του Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι για το 1-1 που «σφραγίζει» τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.
  • Το... κερασάκι στη τούρτα ήρθε στην Τρίπολη, με την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 33', όπου κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε έξι λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από την πτώση στην απόδοσή του σε σχέση με τον εκπληκτικό πρώτο γύρο, παρουσιάζει σε ατομικό επίπεδο τεράστια έλλειψη συγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και έχει μια... συνήθεια να του κοστίζουν οι «γκάφες». Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον περσινό πρώτο γύρο, όπου το «τριφύλλι» ήταν «μέσα» σε όλα τα παιχνίδια, τα πάλευε αλλά από δικά του «χοντρά» λάθη πετούσε στα σκουπίδια τους βαθμούς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα