Ο Ισπανός ρεπόρτερ Νάτσο Σαντσίς στο Gazzetta για τον Κανός: «Top class παίκτης με τρομερή αίσθηση του γκολ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Νάτσο Σαντσίς, ρεπόρτερ και αναλυτής στο ισπανικό Relevo, σχολιάζει στο Gazzetta τον Σέρχι Κανός που έκλεισε ο Ολυμπιακός για βασικό winger.

Ο Νάτσο Σαντσίς ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Βαλένθια και γνωρίζει τον Σέρχι Κανός ως Βαλενθιάνο παίκτη. Ο Κανός είναι γεννημένος στην πόλη Νούλες που υπάγεται στην περιοχή της Βαλένθια.

Ο ρεπόρτερ του Relevo επισήμανε αρχικά στο Gazzetta πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα top παίκτη. Έναν Βαλενθιάνο top class παίκτη όπου η φυσική του θέση είναι αυτή του winger. Εκεί παίζει ως επί το πλείστον».

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σέρχι Κανός ως μία βασική επιλογή για τη θέση του εξτρέμ. Τι εκτιμά για εκείνον όμως ο Σαντσίς; «Για μένα δεδομένα θα προσφέρει. Θα έλεγα με 100% σιγουριά από το προφίλ του και το στιλ του το αγωνιστικό πως είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει και θα αγωνιστεί καλά στην Ελλάδα», επισήμανε ακόμα.

Ερωτηθείς το εάν θα έχει περισσότερα γκολ σε σχέση με ασίστ σχολίασε πως «δεν μπορώ να το εκτιμήσω αυτό. Μπορώ να πω όμως ότι το έχει το γκολ. Έχει τρομερή αίσθηση στο γκολ. Είναι παίκτης που θα δώσει πράγματα στο σκοράρισμα».

Όσο για άλλα χαρακτηριστικά του; «Όπως θα δείτε και εσείς (εννοεί όταν θα παίξει) θα καταλάβετε πως είναι ένας γρήγορος παίκτης. Έχει την ταχύτητα και την ένταση στο παιχνίδι του και γενικά έχει τρομερή επιθετική ποιότητα», απάντησε σχετικά ο Σαντσίς.

Ο Ισπανός winger πέρυσι με τη Μπρέντφορντ είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 35 ματς και το 2020-2021 είχε 55 αγώνες με 9 γκολ και 10 ασίστ. Στη Μπρένφορντ έχει στο σύνολο 249 αναμετρήσεις με 36 γκολ και 33 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi