Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση για Κανός, φτάνει το απόγευμα στην Αθήνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση για Κανός, φτάνει το απόγευμα στην Αθήνα (vid)

bet365

Ο Ισπανός Σέρχι Κανός έρχεται στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας (στις 19:30) για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό και πλέον επιβεβαιώθηκε η άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Σέρχι Κανός προέρχεται από την ομάδα της Μπρέντφορντ και ο Ολυμπιακός συζητούσε ακόμα και την αγορά του από την ομάδα της Premier League.

Υπάρχει και το... παραθυράκι του δανεισμού του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ή οψιόν γενικότερα εφόσον όμως η Μπρέντφορντ θα ανανέωνε για έναν ακόμα χρόνο το υπάρχον συμβόλαιό που, που λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ο Κανός - γεννηθείς το 1997 - είναι κυρίως εξτρέμ. Παίζει δεξιά και αριστερά αλλά και παίζει και χαφ. Φέτος είχε μόνο 6 συμμετοχές σε Premier και FA Cup και πέρυσι είχε 35 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα