Μπιέλ: «Νιώθω πιο άνετα πίσω από τον επιθετικό αλλά δεν έχω πρόβλημα να αλλάζω θέσεις»

Μπιέλ: «Νιώθω πιο άνετα πίσω από τον επιθετικό αλλά δεν έχω πρόβλημα να αλλάζω θέσεις»

Newsroom
Μπιέλ: «Νιώθω πιο άνετα πίσω από τον επιθετικό αλλά δεν έχω πρόβλημα να αλλάζω θέσεις»

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ για την πρόκριση κόντρα στον Άρη, το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και το θέμα της θέσης του.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την ισοπαλία στο Περιστέρι και με οδηγό τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στον ΟΦΗ (29/01, στις 16:00).

Ο Πεπ Μπιέλ αναφέρθηκε στην επιτυχία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο ερχόμενο παιχνίδι με τους Κρητικούς αλλά και το ζητούμενο της θέσης που αγωνίζεται.

Για το ματς με τον Αρη: «Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Πάντα είναι ωραίο να παίρνεις μια πρόκριση και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Μας χαροποίησε η νίκη, αλλά γενικότερα διανύουμε μια καλή περίοδο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Θα δώσουμε το 100%. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Συμβαίνει καμιά φορά να προσπαθείς αλλά να μην καταφέρνεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, όμως εμείς θα προσπαθούμε πάντα και θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη.

Πιστεύω πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα. Παίρνοντας τα αποτελέσματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει για να βελτιωθείς περισσότερο».

Για το σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται: «Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και εκεί νοιώθω πιο άνετα. Πολλές φορές όμως παίρνω τις οδηγίες από τον προπονητή να αλλάζω θέσεις και να συμβαίνει αυτό είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι είτε μέσα στον ίδιο τον αγώνα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να το κάνω και μου αρέσει αυτό σύστημα, επομένως δεν έχω καμία προτίμηση για το που θα αγωνίζομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα