G-Betting: Combo στο ΟΦΗ - Αστέρας, νικάει τον Βόλο ο Άρης

G-Betting G-Betting
G-Betting: Combo στο ΟΦΗ - Αστέρας, νικάει τον Βόλο ο Άρης

bet365

To Σάββατο 14 Γενάρη περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στη Superleague.

Μετά το 1-1 του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η 19η αγωνιστική συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις για... όλα τα γούστα.

Στις 17.00, ο ΟΦΗ, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σ' ένα ματς όπου οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Σε 4 ματς, οι Κρητικοί έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ και έχουν συγκεντρώσει 6 βαθμούς με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Από την άλλη, οι Αρκάδες, με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους, οι κιτρινομπλέ ψάχνουν μια σταθερότητα στην καλή απόδοσή τους. Θέλουν να παρουσιάσουν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο σε σχέση μ' αυτό που είχαν επί Μεταξά. Το 3-0 επί της Λαμίας στο ντεμπούτο του Μάντζιου άφησε μισή χαρά μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό στο Κολοκοτρώνης κι η ομάδα της Τρίπολης θα ψάξει την αντίδραση.

Στη Novibet βρίσκουμε μία combo επιλογή με under 2,5 γκολ, over 8,5 κόρνερ και over 4,5 κάρτες σε απόδοση 6.2

a

Στις 20.00, ο Άρης φιλοξενεί τον Βόλο ο οποίος μετά το διπλό στη Νίκαια είναι στην 5η θέση - μπροστά από τον σημερινό του αντίπαλο, που θα ψάξει την προσπέραση.

Οι κίτρινοι έχουν τις απουσίες των Πάλμα, Καμάτσο και Καμαρά αλλά διαθέτουν την ποιότητα για να πάρουν μια νίκη που θα τους φέρει πίσω από τους «big 4».

Στη Stoiximan, βρίσκουμε το 1 με over 1.5 στο 1.83 και θα πάμε μ' αυτήν την επιλογή!

a

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting