Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον «μουντιαλικό» Μαροκινό Ατιγιάτ Αλάχ σύμφωνα με το Footmercato

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον «μουντιαλικό» Μαροκινό Ατιγιάτ Αλάχ σύμφωνα με το Footmercato

bet365

Το όνομα του Μαροκινού Γιαχιά Ατιγιάτ Αλάχ έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Με τον Γκαμπριέλ Σουάζο να καταλήγει στην Τουλούζ και τον Τόνι Λάτο να βρίσκει ως εμπόδιο τη Βαλένθια, ο Ολυμπιακός τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Σύμφωνα με τη «footmercato», ο ελληνικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιαχιά Ατιγιάτ Αλάχ ο οποίος αγωνίστηκε στο περασμένο Μουντιάλ στο Κατάρ με τη φανέλα του Μαρόκο, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια (κόντρα σε Πορτογαλία και Κροατία ως βασικός) εκτός του αγώνα με τον Καναδά.

Μάλιστα κόντρα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα προημιτελικά, ήταν ο παίκτης που έκανε την ασίστ για το τελικό 1-0 υπέρ της χώρας του.

Ο 27χρονος αμυντικός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Βόλο στο πρώτο εξάμηνο του 2019/20. Αυτή τη στιγμή παίζει στην Καζαμπλάνκα και έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του, με αποτέλεσμα η Μονπελιέ να έχει μπει δυναμικά στο θέμα της μεταγραφής του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκτός από τον Ολυμπιακό και η Μπεσίκτας θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα