Καμαρά: «Καλή εμπειρία ο Ολυμπιακός, χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Πάρντιου»

Newsroom
Καμαρά: «Καλή εμπειρία ο Ολυμπιακός, χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Πάρντιου»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Άρη αλλά και στους μήνες που έζησε στον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports ο Μαυριτανός επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στον Άρη. «Αισθάνομαι πολύ καλά που επέστρεψα. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα περιβάλλον, που το γνωρίζεις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, κι εγώ κι η ομάδα, για την επιστροφή μου! Γνωρίζω πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, όλη τη λειτουργία της ομάδας. Αυτά είναι καλά για εμένα», είπε και ρωτήθηκε για την κατάσταση που συνάντησε στον Άρη. «Βρήκα μια ομάδα συμπαγή. Οι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους κι αυτό βοηθάει από όλες τις απόψεις. Είδα αρκετά παιχνίδια του Άρη ως τώρα στη σεζόν. Είναι μια καλή ομάδα και φαίνεται αυτό. Σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι αφορά στην επιστροφή μου, καταλαβαίνω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, για να δείξω ότι μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω, που περιμένει η ομάδα από εμένα. Δεν είναι εύκολο, όμως, πρέπει να το κάνω».

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου. «Είναι καλό που βρίσκω προπονητή από την Αγγλία. Έχουμε ίδια νοοτροπία κι αυτό με βοηθάει. Από εκεί και πέρα, όμως, η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι ίδια παντού και τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με τον χρόνο που θα χρειαστεί για να φτάσει στο 100% είπε… «θέλω να βρω καλό αγωνιστικό ρυθμό. Από την ημέρα που ήρθα ξανά στον Άρη κάνω έξτρα ατομική προπόνηση, για να το καταφέρω αυτό. Δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω το πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσω στο 100%».

Ο Καμαρά ρωτήθηκε για την θητεία του στον Ολυμπιακό. «Ήταν μια καλή εμπειρία. Βρήκα καλούς συμπαίκτες εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, ήταν μεγάλο βήμα για μένα. Με βοήθησε η παρουσία μου εκεί να προοδεύσω αγωνιστικά και να ωριμάσω, να καταλάβω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν ήταν εύκολο για εμένα, όπως δεν είναι για κανέναν παίκτη. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο, όμως, για κάποιον».

Σε ερώτηση για τους αγώνες που ακολουθούν μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη και κυρίως γι’ αυτό του Πρωταθλήματος, είπε: «Θα είναι μια μεγάλη μάχη, αυτό είναι σίγουρο. Θέλουμε τη νίκη, τη χρειαζόμαστε. Το ίδιο, όμως, και ο Ολυμπιακός. Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα