Wyscout analysis: Ο Κλεϊνχέισλερ, ένας από τους πιο επιδραστικούς της κροατικής Λίγκας

Wyscout analysis: Ο Κλεϊνχέισλερ, ένας από τους πιο επιδραστικούς της κροατικής Λίγκας

Νίκος Αθανασίου
Wyscout analysis: Ο Κλεϊνχέισλερ, ένας από τους πιο επιδραστικούς της κροατικής Λίγκας

bet365

Ο Παναθηναϊκός έντυσε στα πράσινα τον Λάζλο Κλέϊνχέισλερ, ο οποίος ξεχώρισε στο πρώτο μισό του κροατικού πρωταθλήματος, όπως μαρτυρά η παρουσία του στις πρώτες θέσεις αρκετών στατιστικών κατηγοριών.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να δώσει πολύτιμες λύσεις και να βάλει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αγωνιζόμενος είτε στον άξονα είτε στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ο διεθνής Ούγγρος χαφ ξεχώρισε στο πρώτο μισό του κροατικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την πολύ καλή του παρουσία με την φανέλα της Όσιγιεκ τα τελευταία χρόνια, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και φυσικά του Τριφυλλιού που κατάφερε να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο άσο.

Ο Κλεϊνχέισλερ ήταν πραγματικά εξαιρετικός στο πρώτο γύρο της 1.HNL και έπειτα από 16 συμμετοχές, το όνομά του βρίσκεται στη κορυφή των περισσότερων στατιστικών κατηγοριών που μας προσφέρει η κορυφαία πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου, Wyscout και αφορούν τους επιθετικούς παίκτες της Λίγκας.

Συγκεκριμένα:

  • Τέταρτος στον πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ. Μάλιστα στη κορυφαία πεντάδα είναι εκείνος που κατάφερε να αξιοποιήσει τον μικρότερο αριθμών ποιοτικών ευκαιριών για να στείλει τη μπάλα τόσες φορές στο πλεκτό. Δείγμα και της δυσκολίας των τερμάτων που έχει σημειώσει. Με τελικές ίσες με 1.92xGoals, έχει πετύχει 6 γκολ, τέσσερα περισσότερα από το προσδοκώμενο.
  • Τέταρτος σε xAssists με 1.45. Πρώτος είναι ο γνώριμός μας από την θητεία του στην ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, με 3.51. Aναφέρουμε τον δείκτη των xAssists και όχι τις ασίστ(έχει 3 ενώ ο Λιβάγια 6), καθώς είναι πιο δίκαιος και πιο κατατοπιστικός για την προσφορά ενός ποδοσφαιριστή σε αυτό το κομμάτι. Ασίστ μπορεί να χρεωθεί και μια πάσα σε συμπαίκτη που σούταρε και σκόραρε από τα τριάντα μέτρα και να μην χρεωθεί ένα γύρισμα από το πλάι ή μια κάθετη που μπορεί να φέρει έναν συμπαίκτη... φάτσα με το γκολ και εκείνος να αστοχήσει.
  • Πέμπτος σε σουτ, έχοντας επιχειρήσει 33, δείγμα της επιλογής του να σουτάρει, κυρίως έξω από την περιοχή και να γίνεται όσο μπορεί πιο επιθετικός.
  • Δέκατος στις πάσες, με 33.91 ανά παιχνίδι.
  • Έκτος στις ντρίμπλες με 5.83 ανά παιχνίδι και 57.89% επιτυχία, δείγμα της διάθεσής του να παίζει στο 1vs1 και να προσπαθεί να δημιουργεί ρήγματα και χώρους με ατομικές ενέργειες.
  • Τέταρτος σε προωθητικές κούρσες με την μπάλα, έχοντας 2.84 ανά ματς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα