Ο Βόλος για το θέμα Μπαριέντος: Έκανε καταγγελία και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Newsroom
Ο Βόλος για το θέμα Μπαριέντος: Έκανε καταγγελία και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

bet365

Η ομάδα του Βόλου έχει προχωρήσει σε καταγγελία για το θέμα του Ζαν Μπαριέντος - και των όσων ανέφερε - και προς τον αρμόδιο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Μπαριέντος προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στο Βόλος - Ολυμπιακός και μάλιστα σε ένα διάστημα έως το 30ό λεπτό.

Ο ΝΠΣ Βόλος εκτός από την καταγγελία που έχει κάνει προς την ΕΠΟ (και από εκεί θα πάει και στη FIFA) έχει προχωρήσει σε σχετική ενέργεια και προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Έκανε δηλαδή καταγγελία και στον αρμόδιο εισαγγελέα. Εξάλλου όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη Δίκη του OPEN: «Έχει κάνει ο Βόλος καταγγελία στην ΕΠΟ και στη FIFA για το φυσικό πρόσωπο, τον μάνατζερ και οφείλει και η ΕΠΟ και η FIFA να λάβουν τα μέτρα τους».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα