Άρης: Οι Τούρκοι γράφουν ότι ενδιαφέρεται για τον Ντίλαν Σεντ Λούις

Άρης: Οι Τούρκοι γράφουν ότι ενδιαφέρεται για τον Ντίλαν Σεντ Λούις

Newsroom
Άρης: Οι Τούρκοι γράφουν ότι ενδιαφέρεται για τον Ντίλαν Σεντ Λούις

bet365

Σύμφωνα με τουρκικά media ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου winger, Ντίλαν Σεντ Λούις, ο οποίος ανήκει στη Χατάισπορ αλλά δεν έχει ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης της αγοράς αναζητώντας έναν winger καθώς αυτό έχει αποφασιστεί ανεξαρτήτως της εξέλιξης που θα παρουσιάσει η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι. Μάλιστα, πρόσφατα ο Άλαν Πάρντιου χαρακτήρισε πιθανό το σενάριο παραχώρησης του Αργεντίνου επιθετικού. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην αγορά για winger παρότι επίσης απομένει μόνο η επισημοποίηση της επιστροφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σύμφωνα με τουρκικά media, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 27χρονο Κογκολέζο (με γαλλικό διαβατήριο), Ντίλαν Σεντ Λούις ο οποίος ανήκει στη Χατάισπορ. Η τελευταία τον απέκτησε την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπειτα από πολυετή παρουσία του παίκτη στη Γαλλία και στις Σεντ Ετιέν, Λιβαλουά, Εβιάν και Παρί. Πέρυσι είχε βασικό ρόλο και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 38 συμμετοχές, πέντε γκολ κι έξι ασίστ αλλά φέτος χρησιμοποιήθηκε μόλις σε εννιά αγώνες και δεν ήταν στο γήπεδο περισσότερα από 365 αγωνιστικά λεπτά. Ο Σεντ Λούις αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα