Σπανός: «Επηρέασαν οι απουσίες, τους θέλουμε με τον Ατρόμητο»

Σπανός: «Επηρέασαν οι απουσίες, τους θέλουμε με τον Ατρόμητο»

Newsroom
 Σπανός: «Επηρέασαν οι απουσίες, τους θέλουμε με τον Ατρόμητο»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στις ελλείψεις που είχε ο Ιωνικός κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τον νεαρό Ιωαννίδη που ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία.

Την υπεροχή του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σπανός, μετά τη νίκη (2-0) των «ερυθρολεύκων» στη Νεάπολη. Οπου ο κόουτς των γηπεδούχων στάθηκε και στις ελλείψεις που ταλαιπωρούσαν την ομάδα του. «Λογικό είναι να επηρεάσουν οι απουσίες. Ηταν επιλογή μας να μην τους έχουμε σήμερα, τους θέλαμε με τον Ατρόμητο. Παλέψαμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί παρότι δεχθήκαμε δύο γκολ, επιθετικά ήμασταν ακίνδυνοι. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και έβαλε δύο γκολ. Εκεί κρίθηκε το ματς. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι δυνατός, τυχερός. Να δημιουργήσεις και να έχεις όλα τα όπλα», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για τον νεαρό Ιωαννίδη που τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή και ντεμπουτάρισε στη Super League. «Είναι ένα παιδί 18 ετών, ενηλικιώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Εχει τα προσόντα να παίξει μπάλα. Εξαρτάται από αυτόν και από κανέναν άλλο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα