ΠΑΟΚ: Ρεβεγιόν στο γήπεδο, οριστικά χωρίς Καντουρί στο ντέρμπι με Αρη

ΠΑΟΚ: Ρεβεγιόν στο γήπεδο, οριστικά χωρίς Καντουρί στο ντέρμπι με Αρη

ΠΑΟΚ: Ρεβεγιόν στο γήπεδο, οριστικά χωρίς Καντουρί στο ντέρμπι με Αρη

bet365

Λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ με το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη στον ορίζοντα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε και σήμερα (1/1) θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, κάτι που επιβεβαιώνει την απουσία του από το ντέρμπι της Τετάρτης (4/1), καθώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Μάριος Τσαούσης, που ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω της θλάσης στον τετρακέφαλο, δεν υπολογίζεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς, αντίθετα ο Φιλίπε Σοάρες συμμετείχε και σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα