Βέλιτς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να καλύψουμε κάποια κενά τον Ιανουάριο»

Newsroom
Βέλιτς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να καλύψουμε κάποια κενά τον Ιανουάριο»

bet365

Ικανοποιημένος για τη σημαντική νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ιωνικό, ο κόουτς του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα του η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο.

Ο Λεβαδειακός τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό και πήρε τη νίκη με 1-0 , βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη της Superleague. Χαρούμενος για το τρίποντο εμφανίστηκε στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάσμινκο Βέλιτς, που αναφέρθηκε και στο ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχαμε το παιχνίδι. Ήμασταν επικίνδυνοι στις μεταβιβάσεις, προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ. Σίγουρα στην ομάδα μας κυριαρχεί άγχος. Θα έπρεπε να κρατάμε περισσότερο τη μπάλα, κοιτάζαμε πως να κρατήσουμε το 1-0 και τους τρεις βαθμούς της νίκης που μας βγάζει από μια θέση που δεν αξίζαμε να ήμασταν. Θα μπορούσαμε να είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό.

Σε όλα τα παιχνίδια, η ομάδα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στέκεται καλά. Δεν παραχωρεί ευκαιρίες στον αντίπαλο, αλλά δεν δημιουργούμε κιόλας. Το τελευταίο διάστημα, βελτιωθήκαμε στο κομμάτι με την μπάλα στα πόδια μας. Συνήθως είμαστε η ομάδα που προηγείται, πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες των καταστάσεων όταν συμβαίνει αυτό. Με νίκες θα βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, ελπίζω τον Ιανουάριο να καλύψουμε κάποια κενά ώστε να έχουμε βοήθεια στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα