Άρης: Η αποστολή για Παναιτωλικό και το επιθετικό σχήμα του Πάρντιου

Άρης: Η αποστολή για Παναιτωλικό και το επιθετικό σχήμα του Πάρντιου

Newsroom
Άρης: Η αποστολή για Παναιτωλικό και το επιθετικό σχήμα του Πάρντιου

bet365

Πλην του τραυματία Ενκουλού και του Ζερβίνιο ο οποίος βρίσκεται υπό αποχώρηση, ο Άλαν Πάρντιου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για τον εντός έδρας αγώνα (29/12, 18:00) με τον Παναιτωλικό.

Ο Ζερβίνιο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης του διετούς συμβολαίου τους. Ο Νικολά Ενκουλού δεν έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του – έπειτα από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με το Καμερούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει να διαχειριστεί άλλα προβλήματα καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση επιθετικού σχήματος, δεδομένης και της ανάγκης της ομάδας του για τη εξασφάλιση των τριών βαθμών. Για την ακρίβεια το σενάριο συνύπαρξης στον άξονα της μεσαίας γραμμής των Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία είναι το επικρατέστερο με μοναδικό κόφτη τον Πίτερ Ετέμπο ενώ στην επιθετική τριάδα αναμένεται να είναι οι Πάλμα, Μαντσίνι και Γκρέι.

Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Φαμπιάνο έχοντας τον Μπράμπετς στο πλευρό του ενώ στα αμυντικά άκρα οι Οντουμπάτζο, Πίρσμαν έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα