ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας πολυτιμότερος στη νίκη επί του Παναιτωλικού

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας πολυτιμότερος στη νίκη επί του Παναιτωλικού

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0, με τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να ψηφίζει ως πολυτιμότερο παίκτη τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ για το Fans’ Man of the Match o Mr.Breeze έχει ως εξής: «Ένα ακόμα διπλό για τον Δικέφαλο που επέστρεψε μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνέχισε το σερί που τρέχει. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν άφησε περιθώρια στον Παναιτωλικό, τον κέρδισε με 0-2 και πήρε άλλους τρεις βαθμούς.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ μπορεί να μην είχε συμμετοχή σε κάποιο από τα γκολ της ομάδας του, αλλά ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Γρήγορη σκέψη, άμεσο παιχνίδι, τακτική προσήλωση χαρακτήρισαν το παιχνίδι του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Mr.Breeze συγκέντρωσε το 44,23% των ψήφων και πήρε μία ακόμα ατομική διάκριση.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Ντόουγκλας Αουγκούστο που πέρα από το γκολ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα , που βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι και αποδεικνύει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα