Για πρόταση 5 εκατομμυρίων της Φενέρ για Κουλιεράκη κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Newsroom
Για πρόταση 5 εκατομμυρίων της Φενέρ για Κουλιεράκη κάνουν λόγο οι Τούρκοι

bet365

Η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Τουρκία δεν καταθέτει τα «όπλα» όσον αφορά την προσπάθεια απόκτησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ανεβάζοντας την πρόταση στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Τούρκοι όχι απλά συνεχίζουν το «σήριαλ» απόκτησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από την Φενέρμπαχτσε, αλλά με νέα δημοσιεύματα επανήλθαν, αναφέροντας πως η πρόταση στον ΠΑΟΚ θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα ανέφεραν: «Η Φενέρμπαχτσέ αύξησε την προσφορά της στην ελληνική ομάδα κατά 25%. Κοινώς προσφέρουν στον ΠΑΟΚ πέντε εκατ. ευρώ συν μπόνους».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον παίκτη στην συγκεκριμένη τιμή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει μπει για τα καλά στο μάτι πολλών ομάδων, με το συμβόλαιό του να λήγει μετά την ανανέωση τον Δεκέμβριο του 2026.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα