ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν και κάνουν... φτερά τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό στην OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν και κάνουν... φτερά τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό στην OPAP Arena

bet365

Στη διάθεση των οπαδών της ΑΕΚ είναι από το απόγευμα της Τρίτης τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιανουαρίου (19:30) στην OPAP Arena στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος και η Ένωση ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η ζήτηση είναι μεγάλη και αναμένεται τα διαθέσιμα... μαγικά χαρτάκια να κάνουν «φτερά»!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου (19.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Εισιτήρια

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα