Τζάχανμπακς: «Τρεις ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Φέγενοορντ»

Σωτήρης Μυκονίου
Τζάχανμπακς: «Τρεις ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Φέγενοορντ»

bet365

Σύμφωνα με την ιρανική ιστοσελίδα «mehrnews», τρεις ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αλιρέζα Τζάχανμπακς της Φέγενοορντ.

Ο 29χρονος διεθνής Ιρανός εξτρέμ φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη πέραση στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με το μέσο της πατρίδας του, υπάρχουν τρεις ομάδες από την χώρα μας που εξετάζουν την περίπτωσή του. Η μία απ' αυτές είχε αποκαλυφθεί στις αρχές του μήνα από ολλανδικά μέσα πως είναι ο Παναθηναϊκός, όμως τα ονόματα των άλλων δύο δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη.

Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως και οι τρεις ελληνικές ομάδες είναι πρόθυμες να πληρώσουν τα χρήματα που αξιώνει η Φέγενοορντ στην οποία ανήκει ο Τζάχανμπακς, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 μαζί της.

Εκτός από τις τρεις αυτές ομάδες, υπάρχει και μία γερμανική, η οποία έχει κάνει και πρόταση για την περίπτωσή του.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Φέγενοορντ σύμφωνα με τα γραφόμενα των συμπατριωτών του, παρ' ότι η πορεία του εκεί έχει τα πάνω της και τα κάτω της μέχρι στιγμής. Έτσι, έχει αφήσει το θέμα της μεταγραφής του στα χέρια της ομάδας και του ατζέντη του για να μείνει προσηλωμένος στις προπονήσεις και να μπορέσει να ξανακερδίσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα