Η εξήγηση του Κάλεντ Νάρεϊ για το σερί του ΠΑΟΚ: «Μετά την ΑΕΚ, μιλήσαμε και αλλάξαμε πράγματα»!

Η εξήγηση του Κάλεντ Νάρεϊ για το σερί του ΠΑΟΚ: «Μετά την ΑΕΚ, μιλήσαμε και αλλάξαμε πράγματα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Η εξήγηση του Κάλεντ Νάρεϊ για το σερί του ΠΑΟΚ: «Μετά την ΑΕΚ, μιλήσαμε και αλλάξαμε πράγματα»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και μετά τη διακοπή, τρέχει ένα σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Κάλεντ Νάρεϊ να αποκαλύπτει το... μυστικό της επιτυχίας.

Η νίκη (με μηδέν παθητικό), άλλη μια επί του Παναιτωλικού (η 17η στη σειρά!), έφερε τον ΠΑΟΚ μόνο στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στην κορυφή και μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο -10.

Το σερί του «Δικεφάλου του Βορρά», που έφτασε να μετράει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου, μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Έκτοτε δεν έχει χάσει βαθμό, ούτε έχει δεχθεί γκολ!

«Είναι σα να βρήκαμε νέα ενέργεια. Μετά το ματς με την ΑΕΚ ήρθαμε πιο κοντά και μιλήσαμε όλοι μαζί. Αλλάξαμε πράγματα, ανεβάσαμε την ένταση μας και δουλέψαμε ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός εκτός έδρας δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω παίξαμε καλά και αξίζαμε αυτή τη νίκη», εξηγεί ο Κάλεντ Νάρεϊ, που βρήκε δίχτυα νωρίς στο ματς, ωστόσο ήταν σε οριακή θέση λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

Σ’ αυτό το σερί των πέντε νικηφόρων αγώνων ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 12 γκολ, από εκεί που σκόραρε με το… σταγονόμετρο, τώρα έχει κερδίσει και τα πέντε ματς με δύο γκολ και περισσότερα, ενώ είδε τους Νέλσον Ολιβέιρα (4 γκολ) και Ντάγκλας Αουγκούστο (3 γκολ) να βρίσκουν δημιουργούν ένα άκρως παραγωγικό δίδυμο στην επίθεση.

«Το γκολ που ακυρώθηκε ήταν οριακό, αλλά όταν κερδίζουμε δεν με νοιάζει ποιος σκόραρε, με νοιάζει το γεγονός πως ήρθε η νίκη. Προσωπικά έχω το ίδιο συναίσθημα, είτε δίνω μια ασίστ, είτε πετυχαίνω ένα γκολ», λέει ο 28χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός, που μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ομάρ Ελ Καντουρί αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ δημιουργώντας μαζί με Γιάννη Κωνσταντέλια και Άντρια Ζίβκοβιτς μια τριάδα στη «φροντ λάιν» των «ασπρόμαυρων» ικανή για όλα…

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντική νίκη, επειδή το να ξεκινάς καλά μετά από μια μεγάλη διακοπή φέρνει μια ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα και θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά. Δεν μας ένοιαζε πως θα κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί», σχολίασε ο Κάλεντ Νάρεϊ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα