Αναστασίου: «Βγάλαμε αρκετό φόβο, έχουμε μείνει οι... μισοί» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Βγάλαμε αρκετό φόβο, έχουμε μείνει οι... μισοί» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να είναι πιο τολμηροί, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση που έπρεπε να γίνει λόγω των πολλών απουσιών που έχουν προκύψει.

Μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου είπε στην Cosmote TV:

«Το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν κομβικό. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα ως τότε. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μεσοεπιθετικά. Βγάλαμε αρκετό φόβο. Οι τοποθετήσεις και η πίεση του ΠΑΟΚ δεν μας επέτρεπαν να παίξουμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί και να μην φοβόμαστε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χάσαμε την ευκαιρία με τον Καρέλη να ισοφαρίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε και διαχείριση λόγω των προβλημάτων. Είχαμε τον φόβο μην βγάλουμε κι άλλα προβλήματα γιατί έχουμε μείνει οι... μισοί. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι ως το τέλος, μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα