ΠΑΟΚ: Αποστολή για Αγρίνιο με επιστροφές Ινγκασον, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Αποστολή για Αγρίνιο με επιστροφές Ινγκασον, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποστολή για Αγρίνιο με επιστροφές Ινγκασον, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Με ποιους ταξιδεύει στο Αγρίνιο και ποιοι επιστρέφουν για τον «Δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague, με τους Ίνγκι Ίνγκασον, Άντρια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί να επιστρέφουν στην αποστολή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάσμιν Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρη Λύρατζη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Μάριος Τσαούσης, που μόλις την Τρίτη (20/12) επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Φιλίπε Σοάρες έκανε θεραπεία, ενώ ο Λύρατζης έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (21.12) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τόμας, Ολιβέιρα, Νάρεϊ.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα