Η Stoiximan και επίσημα χορηγός του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena για πέντε χρόνια

Η Stoiximan και επίσημα χορηγός του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena για πέντε χρόνια

Δημήτρης Βέργος
Η Stoiximan και επίσημα χορηγός του Δικέφαλου Αετού στην OPAP Arena για πέντε χρόνια

bet365

Και επισήμως η Stoiximan αποτελεί τον χορηγό στον ατσάλινο Δικέφαλο Αετό έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τον δικό του επίσημο χορηγό έχει πλέον ο ατσάλινος Δικέφαλος Αετός κατασκευής του Ούγγρου γλύπτη, Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε που κοσμεί τον εξωτερικό χώρο της OPAP Arena. Επίσημος χορηγός του εντυπωσιακού γλυπτού έξω από την κεντρική είσοδο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι πλέον η Stoiximan για την επόμενη πενταετία. Το λογότυπο της στοιχηματικής εταιρίας μπήκε στο μαρμάρινο βάθρο του Αετού, πάνω από την επιγραφή της ΑΕΚ. Το «παρών» στην εκδήλωση εκτός των αντιπροέδρων της Ένωσης και της Stoiximan έδωσαν ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, και ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Καραούζας.

Stoximan

Στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena, μετά από τον σύντομο πρόλογο του συμβούλου επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την κατασκευή του γλυπτού. Θα αποτελέσει ένα από τα πιο φωτογραφίσιμα σημεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Νιώθουμε τιμή που συνδράμαμε στην κατασκευή του μνημείου ως χορηγοί αυτού του συμβόλου. Όσοι έχουμε ταξιδέψει σε γήπεδα του εξωτερικού, νιώθουμε ισάξιοι. Η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο και τον αετό να κοσμεί τον εξωτερικό χώρο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από γήπεδα του εξωτερικού. Η Stoiximan πάντα στηρίζει τον αθλητισμό και πρόθεσή της είναι να στηρίζει κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου και του εντυπωσιακού μνημείου έξω από αυτό. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Stoiximan

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου είπε: «Η εκδήλωση σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την ομάδα μας. Την εποχή που η ομάδα μπαίνει στο δικό της γήπεδο με ένα εμβληματικό έργο έξω από αυτό. Η νέας μας έδρα μας δίνει πλεονεκτήματα στην αθλητική αγορά. Το γλυπτό του δικέφαλου αετού είναι ένα μοναδικό έργο που συμβολίζει τις καταβολές μας, τη δυναμική και το μεγαλείο του σωματείου μας. Αποτελεί ήδη τοπόσημο όχι μόνο για την περιοχή. Έχει γίνει πόλος έλξης για φίλους της ομάδας μας κάθε ηλικίας και για κάθε επισκέπτη. Ανακοινώνουμε τη χορηγική υποστήριξη της Stoiximan στο γλυπτό του δικέφαλου αετού και πλέον η Stoiximan αποτελεί τον επίσημο χορηγό του γλυπτού για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ευχαριστούμε τα στελέχη της που στήριξαν το όραμά μας και ευχόμαστε το σημείο αυτό εκτός από τοπόσημο να αποτελέσει και σημείο πανηγυρισμών τα επόμενα χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα