Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» πρότεινε να θεσπιστεί η 1η Φεβρουαρίου ως «ημέρα φιλάθλου»

Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» πρότεινε να θεσπιστεί η 1η Φεβρουαρίου ως «ημέρα φιλάθλου»

Newsroom
Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» πρότεινε να θεσπιστεί η 1η Φεβρουαρίου ως «ημέρα φιλάθλου»

bet365

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ανακοινώνοντας τις δράσεις της επόμενης χρονιά η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» και αποκάλυψε ότι ήδη έχει προτείνει να θεσπιστεί η 1η Φεβρουαρίου ως «ημέρα φιλάθλου».

Οι επόμενες δράσεις της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» ανακοινώθηκαν από τους Ελένη Κολλήγα, Λευτέρη Παππά και Αλέξανδρος Τζιμπλή σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και οι οποίες θα κορυφωθούν με τη συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Όπως ανακοινώθηκε, από τον Σεπτέμβρη του 2022 κατατέθηκε επίσημο αίτημα στην Ελληνική Πολιτεία για την ανακήρυξη της 1ης Φεβρουαρίου ως Πανελλήνιας Ημέρας Φιλάθλου/Οπαδού. Παράλληλα θα δημιουργηθεί μεγάλη τοιχογραφία εντός του προαύλιου χώρου σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Καλαμαριάς με θέμα τον Άλκη και τη συνύπαρξη, ενώ θα γίνει δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς να φωτογραφηθούν, φορώντας διακριτικά των ομάδων που αγαπάνε μαζί με αντίστοιχους άλλων ομάδων.

Η δημιουργία ενός καινούριου τραγουδιού για τον Άλκη και του βίντεο κλιπ του (από Εθελοντές της Δομής) επίσης εντάσσεται στις δράσεις της επόμενης χρονιάς όπως και η αντίστοιχη ενός promotional video από τους αρχηγούς των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, καθώς και από προβεβλημένους αθλητές και αρχηγούς των δημοφιλέστερων ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου με ενωτικά μηνύματα στη μητρική τους γλώσσας και στα ελληνικά, φορώντας μπλούζα της Δομής με το μήνυμα «We become one».

Ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από το δολοφονία του Άλκη θα οργανωθεί μεγάλη πολύχρωμη σιωπηλή πορεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα