Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς που αποθέωσε τους παίκτες του

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς που αποθέωσε τους παίκτες του

Νίκος Αθανασίου
Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς που αποθέωσε τους παίκτες του

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του περσινού πρωταθλήματος και έσταξε μέλι για τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΣΑΠΠ ανέδειξε ως κορυφαίο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, o οποίος «νίκησε» τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Ηρακλή Μεταξά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά την παραλαβή του βραβείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και «έδειξε» αυτούς ως τους πρωταρχικούς υπεύθυνους για την εξαιρετική πορεία των «πρασίνων».

Aναλυτικά είπε:

«Nα ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ. Δεν τίμησαν μόνο εμένα αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, τους συνεργάτες μου, επιτελούν ένα πολύ μεγάλο έργο στον Παναθηναϊκό, ώστε οι παίκτες να έχουν τα πάντα για να ανταποκρίνονται όπως πρέπει. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου, κάποιοι είναι και εδώ και χαίρομαι για αυτό. Το αξίζουν.

Όλοι οι παίκτες μας είναι εκφραστές μια ιδέας και τους ευχαριστώ για αυτό που παρουσιάζουν. Η αλήθεια είναι, ξέρετε πως είμαι απόφοιτος της ΕΠΟ. Κάποια στιγμή το 2002 είχαμε ένα μάθημα ψυχολογίας. Σε αυτό το μάθημα μας είχαν πει ένα πράγμα που μου έμεινε, επειδή ήμουν ποδοσφαιριστής. ''Ο προπονητής είναι πάντα ένα σημείο που συνδέει τον παίκτη με τον στόχο''. Αν δεν είχα παίκτες με διάθεση να εκπληρώσουν τους στόχους, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Θέλουμε παίκτες με στόχο, να θέλουν να αφήσουν στίγμα και έτσι γίνονται τα πράγματα καλύτερα για εμάς»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα