Νταμπράουσκας: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα όμως βελτιωνόμαστε»

Newsroom
Νταμπράουσκας: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα όμως βελτιωνόμαστε»

bet365

Για το φιλικό με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, δείχνοντας ικανοποιημένος για την εμφάνιση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης αλλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας έδειξε ικανοποιημένος με την εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός προπονητής τόνισε πως ήθελε να παίξει του με έναν δυνατό αντίπαλο και ανέφερε τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του.

«Ως προπονητής μου αρέσει ν’ αντιμετωπίζω τον καλύτερο αντίπαλο, είχαμε έναν δυνατό και ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία. Ο βασικός στόχος μας ήταν να είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο όμως θα πρέπει να βελτιώσουμε την παρουσία μας στην αντίπαλη περιοχή όπως το ότι είχαμε 5-6 σουτ που δεν κατέληξε κανένα στα δίχτυα. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα όμως βελτιωνόμαστε, βλέπουμε αυτό που θέλουμε, είμαστε ενωμένοι και πρέπει να βελτιωθούμε πως προς το επιθετικό τρίτο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα