Άρης: Στην Αγγλία ο Πάρντιου, σε φουλ ρυθμό ο Εμπακατά

Άρης: Στην Αγγλία ο Πάρντιου, σε φουλ ρυθμό ο Εμπακατά

Newsroom
Άρης: Στην Αγγλία ο Πάρντιου, σε φουλ ρυθμό ο Εμπακατά

bet365

Η επιστροφή του Σαλέμ Εμπακατά σε φουλ ρυθμό αυξάνει τις επιλογές του Άλαν Πάρντιου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο Βρετανός τεχνικός μετέβη στην πατρίδα του για να διευθετήσει προσωπική υπόθεση και αναμένεται να επιστρέψει για την προπόνηση της Κυριακής (11/12) καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό αύριο (10/12). Με την επανέναρξη των προπονήσεων οι «κίτρινοι» θα εστιάσουν την προετοιμασία τους στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα όπου στη διάθεση του Πάρντιου θα βρεθεί και ο Σαλέμ Εμπακατά.

Για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο τελευταίος ακολούθησε το σύνολο του προγράμματος, δεν ένιωσε ενοχλήσεις και φυσικά μπαίνει στο πλάνο του προπονητή του. Αντιθέτως, ο Μάριος Σιαμπάνης συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα