Super League: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την κεντρική χορηγία

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την κεντρική χορηγία

bet365

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της κεντρικής χορηγίας για τη Διοργανώτρια Αρχή της Super League, που ήδη κάνει συζητήσεις.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πια η Κεντρική Χορηγία της Super League, καθώς εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον περισσότερες της μιας εταιρείες. Ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της Λίγκας.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας επίσης εξετάστηκε η ομόφωνη αντίδραση σε αιτήματα οικονομικής φύσης και άλλα ζητήματα που υπάρχουν με την ΕΠΟ. Η ενημέρωση της Λίγκας για το Δ.Σ.:

Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα αγώνων β’ γύρου κανονικής Περιόδου Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 (14η-20η αγωνιστική).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Λίγκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα