Λαμία – Βόλος 1-3: Φιλική νίκη για τους κυανέρυθρους

Newsroom
Λαμία – Βόλος 1-3: Φιλική νίκη για τους κυανέρυθρους

bet365

Λαμία και Βόλος έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» με τους κυανέρυθρους να επικρατούν με 3-1.

Όλες οι ομάδες της Super League προετοιμάζονται για την επανέναρξη της σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο Λαμία και Βόλος αναμετρήθηκαν στο «Αθανάσιος Διάκος» με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί με 3-1.

Για τη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης που ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη στην εστία, τους Γκοράνοφ και Σιμόν αριστερά και δεξιά στην άμυνα αντίστοιχα, τον Αντέτζο με τον Κορνέζο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, τους Τζανδάρη και Νούνιες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μπροστά τους τον Ντε Βινσέντι, τους Τσιλούλη και Μανούσο στα δύο άκρα και τον Γιακουμάκη στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μπράτσος στον Βόλο επέλεξε τον Κότνικ στο τέρμα, τους Ουές και Λούνα δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα και τους Εσκοβάλ και Σιέλη στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Οι Μεταξάς και Ματίγια ήταν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ο Νοκέρ μπροστά τους, οι Ντέλετιτς και Βίκτορ Φερνάντεθ στα δύο άκρα και ο Κούτσιας στην κορυφή της επίθεσης.

Η Λαμία είχε το πάνω χέρι στο ξεκίνημα και προηγήθηκε νωρίς όταν στο 5' έπειτα από μια ομαδική συνεργασία ο Ντε Βινσέντι τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή του Βόλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για το 1-0. Από το 20' και μετά ο Βόλος ανέβασε απόδοση και έφτασε στο 24' στην ισοφάριση με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ του Ντέλετιτς, ο οποίος έδωσε τα κατάλληλα φάλτσα στην μπάλα για να νικήσει τον Γκαραβέλη γράφοντας το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους τόσο ο Παντελίδης όσο και ο Μπράτσος προχώρησαν σε αλλαγές, όπως ήταν αναμενόμενο, προκειμένου να τσεκάρουν πράγματα. Μάλιστα ο Παντελίδης άλλαξε τον σχηματισμό του σε 3-5-2. Ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 68' όταν έπειτα από χέρι του Μπεχαράνο στην περιοχή, οι κυανέρυθροι κέρδισαν πέναλτι με τον Ματίγια να το εκτελεί εύστοχα για το 2-1. Στο 87' ο νεοαποκτηθείς Γκάγκι που είχε περάσει ως αλλαγή για τον Βόλο πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Οζέγκοβιτς που σταμάτησε στο δοκάρι έπειτα από την απόκρουση του Σαράνοφ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης (46' Σαράνοφ), Αντέτζο (66' Τζανετόπουλος), Τζανδάρης (60' Βασιλάκης), Νούνιες (46' Προβυδάκης, 75' Βασιλαντωνόπουλος), Γιακουμάκης (75' Τσούκαλος), Μανούσος (46' Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι (60' Σλίβκα), Σιμόν (66' Μπάμπης), Γκοράνοφ (66' Σαραμαντάς), Τσιλούλης (46' Μποάκι), Κορνέζος

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (46' Κλέιμαν), Ουές (70' Άλχο), Λούνα (70' Λυμπεράκης), Εσκοβάλ (85' Τριανταφύλλου), Σιέλης (46' Πίρινεν), Μεταξάς (70' Τάχατος), Ματίγια, Ντέλετιτς (70' Γκάγκι), Νοκέρ (85' Ασλανίδης), Βίκτορ Φερνάντεθ (46' Μεσκίδα), Κούτσιας (46' Οζέγκοβιτς)

@Photo credits: facebook ΠΑΣ Λαμία 1964

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα