ΠΑΟΚ: Έχει «stand by» τον Φάμπιο Μαρτίνς και δεν βιάζεται…

ΠΑΟΚ: Έχει «stand by» τον Φάμπιο Μαρτίνς και δεν βιάζεται…

ΠΑΟΚ: Έχει «stand by» τον Φάμπιο Μαρτίνς και δεν βιάζεται…

bet365

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι η επιλογή που έχει ξεχωρίσει, ωστόσο υπάρχουν πολλά «αλλά» στην περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να «καίγεται» και τόσο πολύ για να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γι’ αυτό και έχει «σταντ μπάι» τον Φάμπιο Μαρτίνς, με τον οποίο έχουν γίνει πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη, όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αλλά και στο χρόνο διάρκειας της.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, που στα νιάτα του έπαιξε και πίσω από τον φορ ως επιτελικός μέσος, αξιώνει ένα συμβόλαιο στο οποίο προβλέπονται ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 900.000 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Όσο για τη χρονική διάρκεια του, αυτή ξεκινάει από τα 2,5 χρόνια συμβόλαιο που θέλει να υπογράψει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να ζήτησε έναν ποδοσφαιριστή για τη «φροντ λάιν» του «Δικεφάλου», έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί με την ποιότητα να κάνει τη διαφορά, αλλά προς το παρόν φαίνεται να καλύπτεται από τις πολλές επιλογές που έχει και προέκυψαν μέσα από τη διαδικασία των τελευταίων επίσημων και μη αγώνων.

«Αυτή την στιγμή είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση από ότι ήταν το καλοκαίρι. Τότε μπορούσαμε να μιλάμε για περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε. Είναι διαφορετικό να μπορείς να υπολογίζεις σε 11-12 ποδοσφαιριστές, χωρίς να μετράω τους τερματοφύλακες, και άλλο σε 18-20», είπε ο Ρουμάνος προπονητής κάνοντας τον απολογισμό της μίνι χειμερινής προετοιμασίας, μη κρύβοντας την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του ρόστερ και των πολλών επιλογών.

Το σίγουρο είναι πως ο Λουτσέσκου έχει πλέον πολλές περισσότερες λύσεις στα χέρια του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πει όχι σε μια ποιοτική προσθήκη τον Ιανουάριο, ωστόσο με τον Φάμπιο Μαρτίνς να είναι ανενεργός από τα μέσα Σεπτεμβρίου, χωρίς κάποια άλλη χειροπιαστή πρόταση, ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει αυτή την εποχή την υπέρβαση και να φτάσει στα χρήματα που ζητάει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Όχι πως δεν καλύπτεται η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές, αλλά αν οι «ασπρόμαυροι» «καιγόντουσαν» για την απόκτησή του θα του το είχαν δείξει και δε θα άφηναν το χρόνο να κυλάει.

Ο Ζοσέ Μποτό μπορεί να υποστηρίζει και σωστά από την πλευρά του, ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος «ξεκινάει σ’ όλον τον κόσμο την 1η Ιανουαρίου», αλλά όλη αυτή η καθυστέρηση μοιάζει να είναι χαμένος χρόνος, ειδικά στην περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και θα καθυστερήσει η ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

@Photo credits: twitter.com/fabio11martins

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα