Dalealbo: «Άναψε το πράσινο φως για Παλάσιος η διοίκηση της Κόλο Κόλο»

Dalealbo: «Άναψε το πράσινο φως για Παλάσιος η διοίκηση της Κόλο Κόλο»

Newsroom
Dalealbo: «Άναψε το πράσινο φως για Παλάσιος η διοίκηση της Κόλο Κόλο»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κολομβία ο προπονητής της Κόλο Κόλο, Γκουστάβο Κιντέρος, ζήτησε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος ως αντικαταστάτη του Γκάμπριελ Κόστα και η διοίκηση του κλαμπ έδωσε το πράσινο φως στον τεχνικό διευθυντή Ντάνιελ Μορόν για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Κόλο Κόλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dalealbo πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/12) Διοικητικό συμβούλιο για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου και δόθηκε το πράσινο φως στον τεχνικό διευθυντή Ντάνιελ Μορόν για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κολομβίας, Γκουστάβο Κιντέρος, ζήτησε έναν εκ των Παλάσιος, Κάρλος Αούζκουϊ (Φερεντσβάρος) και Ναχουέλ Μπούστος (Σάο Πάουλο) ως αντικαταστάτη του Γκάμπριελ Κόστα. Ο προπονητής της Κόλο Κόλο πιέζει για να γίνει κίνηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όμως όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις.

O Παλάσιος από πέρυσι είναι βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μέχρι στιγμής μετράει τέσσερα γκολ σε δέκα ματς της Super League. To συμβόλαιο του «Τούκου» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα