Μια… ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα των νέων!

Μια… ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα των νέων!

bet365

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έντεκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν κληθεί στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Κ-19 για το διήμερο 6-8 Δεκεμβρίου.

Στον ΠΑΟΚ έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι για τα ταλέντα που προέρχονται από τις «ασπρόμαυρες» Ακαδημίες, οι οποίες τροφοδοτούν τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Η… ενδεκάδα από νεαρούς ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων Κ-19 έχει μικρότερο όλων τον Στέφανο Τζίμα, γεννημένο το 2006.

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Μοναστηρλή, Ζήση Τσίκο, Ταξιάρχη Φίλων, Δημήτρη Κωττά, Χάρη Γεωργιάδη, Κωνσταντίνο Γκούμα, Λάμπρο Σμυρλή, Νικόλαο Σπυράκο, Λευτέρη Τασιούρα, Αλέξανδρο Αδάμ και Στεφάνο Τζίμα.

Όλα τους είναι παιδιά γεννημένα το 2004 και το 2005 συν τον "βενιαμίν" Τζίμα, που γεννήθηκε το 2006.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα