Το «αντίο» του Κούτρη στον Ολυμπιακό: «Θρύλε, σε ευχαριστώ»

Το «αντίο» του Κούτρη στον Ολυμπιακό: «Θρύλε, σε ευχαριστώ»

Newsroom
Το «αντίο» του Κούτρη στον Ολυμπιακό: «Θρύλε, σε ευχαριστώ»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος έστειλε το δικό του... αντίο στην ελληνική ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Λεονάρντο Κούτρης πέρασε την πόρτα του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού και έπειτα από 5,5 χρόνια, αποτελεί παρελθόν από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο 27χρονος ακραίος μπακ είχε παραχωρηθεί δανεικός τόσο στη Μαγιόρκα όσο και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ πριν επιστρέψει στο «λιμάνι» παραμείνει για έξι μήνες ώστε να πάρει την ευκαιρία που έψαχνε.

Τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, με τον Έλληνα αμυντικό να τα βρίσκει σε όλα με την Πογκόν όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον Ολυμπιακό, συγκεκριμένα είπε: «Θρύλε, σε ευχαριστώ που έκανε πραγματικότητα πολλά μου όνειρα και μου χάρισες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Περήφανος που φόρεσα τα ερυθρόλευκα και όποτε μου δινόταν η ευκαιρία, έδινα τα πάντα για την φανέλα αυτή. Ένα μεγάλο ευχάριστο στον πύρινο σου κόσμο!»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα