Ατρόμητος: Φιλική νίκη επί της Φόρεστ, αποχώρησε τραυματίας ο Κιβρακίδης

Ατρόμητος: Φιλική νίκη επί της Φόρεστ, αποχώρησε τραυματίας ο Κιβρακίδης

Newsroom
Ατρόμητος: Φιλική νίκη επί της Φόρεστ, αποχώρησε τραυματίας ο Κιβρακίδης

bet365

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Από Τετάρτη η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κιβρακίδη.

Νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο επί της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό ματς που έλαβε χώρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

Η Φόρεστ πήρε το προβάδισμα δύο φορές στο 5' και στο 21' αλλά οι Περιστεριώτες απάντησαν με τους Κούεν στο 13' και Τζοβάρα στο 73'.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν βρήκαν το τρίτο γκολ με τον Κωτσόπουλο στο 86' επικρατώντας με 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιβρακίδης αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο μέρος και από Τετάρτη θα γίνουν γνωστά περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα