Άρης: Ο τραυματισμός του Ενκουλού βάζει σκέψη για προσθήκη στόπερ

Άρης: Ο τραυματισμός του Ενκουλού βάζει σκέψη για προσθήκη στόπερ

Newsroom
Άρης: Ο τραυματισμός του Ενκουλού βάζει σκέψη για προσθήκη στόπερ

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής αλλά ο τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού ενδέχεται να αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο προσθέτοντας έναν κεντρικό αμυντικό.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ του Άρη ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο προσθήκης ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας και απάντησε ότι… «νιώθω ότι είμαστε καλά», αποκλείοντας ουσιαστικά κάθε σενάριο ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση. Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού – υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει για διάστημα 4-6 εβδομάδες – γεγονός το οποίο αφαιρεί κάθε δυνατότητα επιλογής στον Βρετανό τεχνικό ο οποίος ξέρει ότι στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί έχει μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς στη διάθεσή του.

Οριστική απόφαση θα παρθεί με την επιστροφή του Ενκουλού στη Θεσσαλονίκη (σ. σ. αναμένεται στις 12 του μήνα) όπου θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Άρη, πλέον όμως υπάρχει η σκέψη ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας δίχως όμως να αποτελεί προτεραιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα