Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που ο Μαρσέλο έβγαλε 2 ασίστ σε φιλικό παιχνίδι (vid)

Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που ο Μαρσέλο έβγαλε 2 ασίστ σε φιλικό παιχνίδι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που ο Μαρσέλο έβγαλε 2 ασίστ σε φιλικό παιχνίδι (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ έφτιαξε μία πρωτιά για τα δεδομένα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίπεδο φιλικών αγώνων και αυτή αφορά στις ασίστ.

Ο Μαρσέλο έδωσε 2 ασίστ στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης. Έφτιαξε ένα τέρμα στον Μπακαμπού και ένα στον Ελ Αραμπί.

Είναι η πρώτη φορά που σε φιλικό παιχνίδι - σύμφωνα και με τα διαθέσιμα στοιχεία της πλατφόρμας του Wyscout - δίνει 2 ασίστ. Που δίνει 2 μπαλιές σε ένα ματς προετοιμασίας. Τα διαθέσιμα στοιχεία παρουσιάζουν έξι φιλικές αναμετρήσεις με τη Ρεάλ.

Σε αυτές ο Μαρσέλο έχει ματς όπου έχει 1 ασίστ ή που έχει 1 γκολ ή 1 ασίστ αλλά κανένα που να έχει 2 ασίστ. Με τη Ρεμς στο 5-3 των Μαδριλένων το 2016 είχε 1 ασίστ.

Με τη Μίλαν το 2018 στο 3-1 της Ρεάλ δεν είχε γκολ ή ασίστ. Με τη Ρόμα στο 2-2 του 2019 είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Με τη Σάλτσμπουργκ στο 0-1 της Ρεάλ δεν είχε ασίστ ή γκολ. Το 2021 υπήρχε το 0-0 με τη Μίλαν αλλά και το 2-1 με τη Ρέιντζερς, όπου δεν είχε ασίστ ή γκολ.

Από πλευράς επίσημων αγώνων με σύλλογο η τελευταία φορά που είχε 2 ασίστ ήταν το 2019-2020. Τότε είχε 2 ασίστ στον αγώνα του Champions League που είχε λήξει 6-0 για τους Μαδριλένους με αντίπαλο τη Γαλατά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα