ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση στην Κύπρο, φιλικό και επιστροφή στη βάση

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση στην Κύπρο, φιλικό και επιστροφή στη βάση

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση στην Κύπρο, φιλικό και επιστροφή στη βάση

bet365

Το βασικό στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Κύπρο πλησιάζει προς το τέλος του. Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στη Λάρνακα και αύριο (5/12) αντιμετωπίζουν τον Άρη Λεμεσού.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχει οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσο η μία δούλευε πάνω στις στατικές φάσεις, η άλλη έκανε εξάσκηση στα τελειώματα και στη συνέχεια άλλαξαν ρόλους.

Ο Λευτέρης Λύρατζης για μία ακόμα μέρα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάριος Τσαούσης έμεινε στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της διαχείρισης του παίκτη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Την Δευτέρα (05.12) στις 18:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την Τρίτη (06.12) θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα