Ντουκουρέ: «Έχω μια γλυκόπικρη γεύση λόγω των τραυματισμών»

Ντουκουρέ: «Έχω μια γλυκόπικρη γεύση λόγω των τραυματισμών»

Newsroom
Ντουκουρέ: «Έχω μια γλυκόπικρη γεύση λόγω των τραυματισμών»

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ παραχώρησε συνέντευξη στη Marca στην οποία αναφέρθηκε τόσο στους τραυματισμούς όσο και στον Αρη τονίζοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησής του από την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε σκέψη πρόωρης λύσης της συνεργασίας με τον Σέικ Ντουκουρέ κι αυτή δεν είχε να κάνει με την αγωνιστική προσφορά του όσο με το γεγονός ότι αγωνίζεται με πρόβλημα στο γόνατο. Ουσιαστική συζήτηση δεν έγινε γιατί αυτή η σκέψη εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιβοριανός μέσος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. «Έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Κανείς δεν με κάλεσε για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο και δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Προσπαθώ να κάνω όλη τη δουλειά για να επιστρέψω με ένα καλό συναίσθημα», είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του στη Marca. «Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά έχοντας επιστρέψει από έναν τραυματισμό. Είναι καλή η στιγμή για να επιστρέψω», συμπλήρωσε.

Ο Σέικ Ντουκουρέ ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον ρόλο των αφρικανικών ομάδων τονίζοντας ότι είναι κρίμα για την εθνική ομάδα της χώρας του (Ακτή Ελεφαντοστού) που δεν προκρίθηκε. «Πάντα ήταν δύσκολο για τις αφρικανικές ομάδες. Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο βλέπω ότι αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας έχει σπάσει λίγο», είπε και αναφέρθηκε στους Αφρικανούς φιλάθλους. «Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να ξεχάσουν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν σε οικονομικό, πολιτικό επίπεδο και είναι ένας τρόπος να το ξεχνάμε. Είναι πολύ καλό γιατί αυτό φέρνει διαφορετικότητα».

Ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε για τους τραυματισμούς του όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη LaLiga. «Λατρεύω το ισπανικό πρωτάθλημα. Είδα καλούς παίκτες, ένα ελκυστικό Πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Λόγω των τραυματισμών που είχα, έχω μια γλυκόπικρη γεύση. Το σπίτι μου είναι στη Βαλένθια. Η Ισπανία είναι μια χώρα που μου αρέσει… Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα».

Ο Ιβοριανός έριξε και τα… καρφιά του για τον Μεχντί Ναφτί στο διάστημα της συνύπαρξής τους στη Λεγανές. «Δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ξεκίνησα την σεζόν και μετά μια πρώτη ήττα με έβγαλε από την ενδεκάδα κι έπειτα δεν είχα την εμπιστοσύνη του.. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί είναι ένα κλαμπ που αγάπησα», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν ήταν άδικος, αλλά ξέρω ότι όταν έρχεται ένας νέος προπονητής όλοι θέλουν πάντα να δείχνουν τον καλό εαυτό τους. Είναι ένα ποδοσφαιρικό θέμα που σέβομαι απόλυτα. Σε κάποιο παιχνίδι ήμουν ο μόνος που δεν κλήθηκε παρόλο που υπήρχε θέση για να μπω, αλλά δεν ξέρω αν ήταν θέμα κλαμπ ή κάτι τέτοιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα