ΟΦΗ: Έναρξη συνεργασίας με εταιρεία για τις εμφανίσεις των τμημάτων υποδομών του

ΟΦΗ: Έναρξη συνεργασίας με εταιρεία για τις εμφανίσεις των τμημάτων υποδομών του

Newsroom
ΟΦΗ: Έναρξη συνεργασίας με εταιρεία για τις εμφανίσεις των τμημάτων υποδομών του

bet365

Το λογότυπο της EUROPA PROFIL, θα βρίσκεται σε όλες τις εμφανίσεις όλων των ομάδων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία EUROPA PROFIL, η οποία θα αποτελεί την μεγάλη χορηγό των τμημάτων υποδομής – Elite Academy- Κ15, Κ17 και Κ19. Το λογότυπο της EUROPA PROFIL, θα κοσμεί τις εμφανίσεις όλων των ομάδων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η EUROPA PROFIL, μία καινοτόμος και ανθρωποκεντρική εταιρεία, αποδεικνύει εμπράκτως με τη συνεργασία της με την Elite Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της Κρήτης, το μέλλον της Κρήτης, στην προσπάθεια που κάνουν για να προοδεύσουν ως αθλητές, μαθητές και χαρακτήρες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η EUROPA PROFIL, θα προχωρήσουν σε σειρά κοινών ενεργειών με στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού σε όλη την Κρήτη, όπως και την προβολή των αξιών της σκληρής δουλειάς, της ομαδικότητας, της πειθαρχίας και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Σχετικά με την Europa

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. (www.europaprofil.com), κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία, καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 εργαζόμενους, εξαγωγές σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα