ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς

ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς

ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς

bet365

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το… μενού της Παρασκευής (25/11) για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να μπαίνουν σιγά-σιγά ξανά τους ρυθμούς τους.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (25/11) και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 31χρονος Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ίωσης, την Πέμπτη (24/11), το πρωί της Παρασκευής (25/11) ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μπορεί να είναι Νοέμβριος αλλά η Νέα Μεσημβρία θυμίζει καλοκαίρι. Σίγουρα όχι από πλευράς θερμοκρασίας, αλλά από πλευράς όγκου εργασίας για το αγωνιστικό τμήμα. Η διπλή προπόνηση της Παρασκευής (25.11) είχε δουλειά σε όλους τους τομείς.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής κι ασκήσεις τακτικής, ενώ το απόγευμα η επιθετική τακτική ήταν το κύριο αντικείμενο στο πρώτο μισό και στο δεύτερο κομμάτι είχαμε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με ασκήσεις και τρεξίματα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα το πρωί ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Οι Κάλεντ Νάρεϊ, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης δούλεψαν ατομικά, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα