ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς τους διεθνείς και τον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς τους διεθνείς και τον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς τους διεθνείς και τον Ολιβέιρα

bet365

Άδεια τέλος με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν το απόγευμα της Πέμπτης (24/11) στο γήπεδο για την πρώτη από τις τρεις προπονήσεις προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία στην Κύπρο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα το πρόγραμμα και τα φιλικά κατά τη διάρκεια της παραμονής (27/11 – 6/12) στη Μεγαλόνησο.

Πιο αναλυτικά:

Η Νέα Μεσημβρία μετά από ένα 10ήμερο απέκτησε… ζωή. Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λευτέρης Λυράτζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Την Παρασκευή (25.11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα