Κούδας: «Χαίρομαι που βλέπω ότι παίζουν τα δικά μας παιδιά στον ΠΑΟΚ»!

Κούδας: «Χαίρομαι που βλέπω ότι παίζουν τα δικά μας παιδιά στον ΠΑΟΚ»!

Κούδας: «Χαίρομαι που βλέπω ότι παίζουν τα δικά μας παιδιά στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Γιώργος Κούδας μιλάει για το DNA και το νέο αίμα του ΠΑΟΚ, για την αγάπη του κόσμου, την πορεία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Κούδας γιόρτασε τα 76α γενέθλιά του και δέχθηκε «βροχή» από ευχές, το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να πάρει από φίλους και γνωστούς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, με αφορμή τα γενέθλιά του, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στάθηκε στα νέα παιδιά της ομάδας, ενώ μίλησε για το ποδόσφαιρο, τον ίδιο και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πιο αναλυτικά είπε στο Libero 107,4:

Για την αγάπη του κόσμου: «Στα 76 χρόνια απολαμβάνω αυτήν την αγάπη και με αυτήν μεγάλωσα, τον ΠΑΟΚ. Χθες είχα τα γενέθλιά μου και από το πρωί έως το βράδυ έπαιρνα ευχές και την αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Χαίρομαι που ο κόσμος εκτίμησε και αυτό που ήμουν στο γήπεδο αλλά και εκτός. Ακόμα και οι αντίπαλοι και οι συμπαίκτες μου έδιναν αγάπη».

Για τον ΠΑΟΚ και τους νέους ποδοσφαιριστές: «Οι εξελίξεις είναι καλές. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα, έφυγαν πολλά άτομα. Ίσως δεν έγινε σωστή προετοιμασία τα προηγούμενα χρόνια αλλά στα τελευταία παιχνίδια πάμε πολύ καλά. Δυστυχώς, παίζουν πολλοί ξένοι και δεν παίζουν τα δικά μας παιδιά. Βλέπουμε τώρα τα νέα παιδιά ότι διαπρέπουν.

Εγώ έπαιξα μικρός αλλά υπήρχαν διαφορετικές συνθήκες. Τα χρόνια αλλάζουν και το ποδόσφαιρο προφανώς. Οι νέοι παίκτες που είναι στην ομάδα από 12 χρονών πρέπει να παίζουν γιατί έχουν DNA ΠΑΟΚ και χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες. Αλλά όσο παίζουν θα βελτιώνονται κιόλας. Όλοι οι μικροί του ΠΑΟΚ έχουν δείξει κάποια στοιχεία, όμως με ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να τους κρίνουμε, πρέπει να δείχνουν καθημερινά ότι βελτιώνονται»

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Μιλήσαμε με τον Άγγελο και δώσαμε ραντεβού για να ξαναμιλήσουμε για ορισμένα πράγματα. Να δούμε σύμφωνα με τις δικές μας εμπειρίες τι γίνεται και τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Μέσα στο γήπεδο κρίνονται όλα. Έγιναν δύο γκέλες μεγάλων ομάδων αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια για να ξεχωρίσουμε κάποιον. Να δούμε τις τακτικές των προπονητών. Χθες για παράδειγμα το Βέλγιο δεινοπάθησε. Οι Καναδοί έπαιξαν καλύτερα αλλά έχασαν. Μου αρέσει όταν νικάνε τα αουτσάιντερ».

Για το γκολ που ξεχωρίζει: «Είναι πολλά αλλά ξεχωρίζω ένα γκολ, το 1983, σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες που δε μεταδόθηκε και δεν υπάρχουν στιγμιότυπα. Μου έρχεται η μπάλα χαμηλά, την περνάω με τακουνάκι πάνω από δύο αμυντικούς και μετά τη στέλνω στο «Γ» της εστίας. Αυτό είναι το γκολ που ξεχωρίζω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα