ΠΑΟΚ: Αλλαγές στην εκπροσώπηση του Γ. Σαββίδη στην ΕΕΑ

ΠΑΟΚ: Αλλαγές στην εκπροσώπηση του Γ. Σαββίδη στην ΕΕΑ

ΠΑΟΚ: Αλλαγές στην εκπροσώπηση του Γ. Σαββίδη στην ΕΕΑ

bet365

Η απρόσμενη εξέλιξη με το θάνατο του καθηγητή Λάμπρου Μαργαρίτη φέρνει σε αναγκαστικές αλλαγές και στη νομική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Γιώργη Σαββίδη ενώπιον της ΕΕΑ.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (22/11) «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων, ο Λάμπρος Μαργαρίτης, ομότιμος καθηγητής Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δικηγόρος της οικογένειας Σαββίδη.

Η απρόσμενη εξέλιξη προκαλεί ζητήματα αναφορικά με την εκπροσώπηση του Γιώργου Σαββίδη ενώπιον της ΕΕΑ. Ο καθηγητής ποινικού δικαίου θα ήταν ο συντονιστής της νομικής ομάδας σε συνεργασία με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, που θα ασχολούνταν με την υπόθεση, που αφορά την κλήση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για εξηγήσεις, λόγω της συμμετοχής του Γιώργου Σαββίδης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ από το οποίο έχει παραιτηθεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Έτσι αποφασίστηκε εκ νέου η εκπροσώπησή του ενώπιον της ΕΕΑ και τη θέση του αείμνηστου καθηγητή θα πάρει ο Δημήτρης Τσάκος, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο γιος του Λάμπρου Μαργαρίτη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα