ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο για παίκτες και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο για παίκτες και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο για παίκτες και Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο, μετά τη δεκαήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών για τις πρώτες προπονήσεις, με φόντο την μίνι προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ - με εξαίρεση κάποιους διεθνείς που έχουν επιπλέον ημέρες άδειας- και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιστρέψουν σήμερα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, θα κάνουν τρεις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη προτού πάρουν το αεροπλάνο για να ταξιδέψουν την Κυριακή (27/11) στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου στη Μεγαλόνησο και με «βάση» την πόλη της Λάρνακας θα μπουν σε ρυθμούς αγώνων με τη διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων.

Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι, με εξαίρεση τον Άντρια Ζίβκοβιτς, που βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τον Λευτέρη Λύρατζη που λογικά θα αργήσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για ένα δύσκολο διάστημα που έρχεται με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Μετά την επιστροφή από την προετοιμασία οι Θεσσαλονικείς έχουν να διαβούν έναν «Γολγοθά» μπροστά τους καθώς μέσα σε 45 ημέρες θα δώσουν 11 αναμετρήσεις. Θα παίξουν με την Καλαμάτα στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου και ακολουθούν έξι αναμετρήσεις (οι τέσσερις εκτός) για το πρωτάθλημα και τρεις (αν περάσει το εμπόδιο της Καλαμάτας) για το κύπελλο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα