Ολυμπιακός: Αποχωρεί άμεσα ο Ντε λα Φουέντε

Ολυμπιακός: Αποχωρεί άμεσα ο Ντε λα Φουέντε

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Αποχωρεί άμεσα ο Ντε λα Φουέντε

bet365

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο θέμα του Κονράντ Ντε λα Φουέντε, καθώς ο διεθνής εξτρέμ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Γενάρη.

Τίτλοι... τέλους αναμένεται να μπουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κονράντ Ντε λα Φουέντε, παρότι ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα είναι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του 21χρονου εξτρέμ στη Μαρσέιγ καθώς θα διακοπεί πρόωρα η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων για την περίπτωσή του.

Το ίδιο δημοσιεύμα, αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός δεν θα παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο καθώς θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Με τον Ολυμπιακό πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Να τονίσουμε εδώ, πως στην Ισπανία επιμένουν πως η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί... ζεστά για την απόκτηση του Ντε λα Φουέντε είναι η Βαγιαδολίδ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα