Ολυμπιακός: Ωφελημένος σε επίπεδο εσόδων από τους «μουντιαλικούς» και με την προσοχή του στον Ίνμπομ Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Ωφελημένος σε επίπεδο εσόδων από τους «μουντιαλικούς» και με την προσοχή του στον Ίνμπομ Χουάνγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ωφελημένος σε επίπεδο εσόδων από τους «μουντιαλικούς» και με την προσοχή του στον Ίνμπομ Χουάνγκ

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις 416 ομάδες από 63 διαφορετικές εθνικές Ομοσπονδίες που θα έχει κέρδη μέσω του επερχόμενου Μουντιάλ του Κατάρ λόγω των παικτών που θα έχει εκεί.

Ο Ολυμπιακός είναι και αυτός μία ελληνική ομάδα που έχει εκπροσώπηση στο Μουντιάλ με τέσσερις παίκτες. Στη Νότια Κορέα θα έχει τους Ίνμπομ Χουάνγκ κα Ουί Τζο, στη Σενεγάλη τον Παπέ Σισέ και στο Καμερούν τον Πιέρ Κούντε.

Μέσω του προγράμματος ωφέλειας των ομάδων της FIFA οι σύλλογοι που θα έχουν παίκτες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα καρπωθούν χρήματα, είτε οι ποδοσφαιριστές αυτοί παίξουν ή παίζουν είτε όχι. Η αποζημίωση για τις ομάδες θα είναι περίπου 10.000 ευρώ ανά μέρα για κάθε παίκτη στη διάρκεια που θα εμπλέκονται στη διοργάνωση. Το μάξιμουμ που θα μπορεί να πάρει μία ομάδα από τον θεσμό θα είναι κοντά στις 370.000 ευρώ για παίκτη που βέβαια θα φτάσει στον τελικό.

Εάν θεωρήσουμε πως το διάστημα των αγώνων σε κάθε όμιλο θα είναι δέκα μέρες και μετά πάνω - κάτω (ή στο περίπου) ένα δεκαήμερο ήταν και το διάστημα για την προετοιμασία, οι παίκτες θα λείψουν από τις ομάδες τους για τουλάχιστον 20 μέρες. Άρα ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί ένα ποσό περί τις 800.000 ευρώ.

Σε επίπεδο ομίλων η Σενεγάλη είναι στον ίδιο όμιλο με Κατάρ (τη διοργανώτρια χώρα), Εκουαδόρ και Ολλανδία. Έχει δηλαδή πιθανότητες πρόκρισης.

Το Καμερούν είναι στον ίδιο όμιλο με Σερβία, Βραζιλία και Ελβετία. Έχει πιο δύσκολο έργο απ' ότι η Σενεγάλη. Η Νότια Κορέα επίσης δεν έχει τόσο εύκολο όμιλο με αντιπάλους τις Πορτογαλία, Γκάνα και Ουρουγουάη. Ως γνωστόν το Μουντιάλ κάνει σέντρα στις 20 Νοεμβρίου και τελειώνει με τον τελικό του στις 18 Δεκεμβρίου.

Βέβαια η προσοχή του Ολυμπιακού θα είναι στραμμένη κυρίως στον Ίνμπομ Χουάνγκ στο Μουντιάλ. Όχι μόνο γιατί θα θέλει να πάει καλά με τη φανέλα της Νότιας Κορέας αλλά επιζητά να γυρίσει και υγιής αλλά και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την τετράδα των παικτών του στο Μουντιάλ ο Ολυμπιακός περισσότερο θα κοιτάζει τον άκρως ποιοτικό του χαφ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα