Fotospor: «Η Μπεσίκτας θέλει τον Μαρσέλο για αντικαταστάτη του Μαζουακού»

Fotospor: «Η Μπεσίκτας θέλει τον Μαρσέλο για αντικαταστάτη του Μαζουακού»

Νότης Χάλαρης
Fotospor: «Η Μπεσίκτας θέλει τον Μαρσέλο για αντικαταστάτη του Μαζουακού»

bet365

Νέες... σειρήνες προς το πρόσωπο του Μαρσέλο ακούγονται, αυτή τη φορά από την Τουρκία, με την Μπεσίκτας να είναι διατεθημένη να τον κάνει δικό της.

Μία από τις μεταγραφικές... βόμβες του καλοκαιριού ήταν αναμφίβολα η απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αστέρας προκάλεσε ντελλίριο στους οπαδούς των Πειραιωτών ωστόσο η προσφορά του μεχρί στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη.

Είχε ακουστεί πριν από λίγες εβδομάδες το ενδιαφέρον από MLS για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού αλλά χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχουν νέα δημοσιεύματα για ακόμα έναν μνηστήρα που θέλει να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με τη «Fotospor», αυτή είναι η Μπεσίκτας, η οποία θέλει πάρει τον Μαρσέλο στην Τουρκία ώστε να αντικαταστήσει έναν άλλον πρώην «ερυθρολεύκο», τον Αρτούρ Μαζουακού.

Οι επιδόσεις του έμπειρου αμυντικού δεν ήταν οι αναμενόμενες και έτσι ο Μαρσέλο δείχνει ο κατάλληλος για να ενισχύσει τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσιεύμα αναφέρει αρχικά πως ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν θα παραμείνει στην Ελλάδα μετά τον Γενάρη αλλά και πώς υπάρχουν φήμες ότι ο ατζέντης του συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα